Opleiding

VMBO – MBO – HBO – ?

Begonnen op het vmbo. Vervolgens mijn weg vervolgd naar het mbo en daarna doorgegaan naar het hbo! En dat alles binnen de reguliere tijdsperiodes. Ik heb een doel vastgesteld en dat heb ik gedurende mijn opleidingen en schooljaren nooit uit het oog verloren. Het maximale uit mijn kunnen halen!

firststeps
First steps

De eerste stappen in het voortgezet onderwijs zette ik in 2008. Het begin van mijn vmbo – T opleiding. Vier jaar heb ik hier rondgelopen. Tijdens deze jaren heb ik mij georiënteerd voor een vervolgopleiding. Open dagen afgaan, gesprekken voeren en goed nadenken hebben mij een keuze laten maken. De keuze na mijn vmbo – T opleiding kon twee kanten op gaan: havo of mbo.

 

door
Which door

Ik wist echter al vrij snel welke kant ik op wilde gaan: marketing, communicatie of media. Dit leer je niet op een havo .. maar wel op een mbo! Vele scholen zijn voorbij gekomen, maar de keuze viel op het Summa College te Eindhoven. In 2012 ben ik voor het eerst in contact gekomen met het marketing en communicatie vakgebied. In de drie jaar heb ik driemaal stage mogen lopen en de basis gelegd van mijn MarCom kennis. Na deze opleiding was ik vastberaden om deze kennis uit te breiden…

 

workign hard
Working hard

Om een marketing en communicatie professional te worden wist ik wat te doen. Doorstuderen! Een uitdaging, maar dit weerhoudt mij er niet van om tot het uiterste te gaan. In 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Commerciële Economie. Het eerste hoogtepunt was het ontvangen van mijn propedeuse. De tweede mijlpaal in mijn schoolse carrière was het stage lopen bij MECC Maastricht . Hier heb ik 5 maanden op de Marketing & Communicatie afdeling gewerkt. Meer hierover is te vinden onder ”Ervaring”. Direct na deze stage ben ik begonnen met mijn specialisatie op het gebied van online marketing! Een half jaar lang heb ik de ins & outs van de digitale marketingwereld ontdekt.