Ervaring

23 jaar en al vier succesvolle stages verder!

Door mijn achtergrond in het mbo en hbo heb ik op verschillende plaatsen stage mogen lopen. Tweemaal bij uitzendbureau Start People en eenmaal bij Aravolo (toerisme platform) in Valencia, Spanje. In het derde jaar van mijn opleiding hbo Commerciële Economie heb ik stage gelopen bij de afdeling Marketing & Communicatie van MECC Maastricht. Al met al een hele boel praktijkervaring op verschillende onderwijsniveau’s!

MECCMaastricht_LogoFull
aug. 2017 t/m jan. 2018

 

MECC Maastricht is één van de grotere werkgevers in het mooie en zuidelijke Maastricht. Ik heb hier 5 maanden, van augustus 2017 t/m januari 2018, mogen werken op de Marketing & Communicatie afdeling. Hier heb ik aan verschillende grote beurzen meegewerkt. Beurzen zoals: InterClassics Maastricht & Brussels, Euro Cycling XP en BBB Maastricht. In deze maanden heb ik de dynamiek van een Marketing & Communicatie afdeling meegemaakt en verschillende werkzaamheden verricht. Het beheren van verschillende social media kanalen en verantwoording hiervoor afleggen, verschillende websites van evenementen onderhouden, contact leggen met binnen- en buitenlandse pers en de mediamix afstemmen voor de juiste doelgroep waren enkele taken binnen mijn functie. Daarnaast heb ik een tevredenheidsonderzoek onder de bezoekers en exposanten van Euro Cycling XP gehouden. Dit onderzoek heb ik afgerond met een 8,3! De resultaten van het onderzoek zijn vervolgens verwerkt in de officiële Facts & Figures van 2017! Meer hierover is hier te lezen.

 

aravolo_png
apr. 2015 t/m aug. 2015

Van april 2015 tot en met augustus 2015 heb ik mij in de Spaanse cultuur mogen wanen en was ik onderdeel van het platform Aravolo. Aravolo heeft ook een fietsverhuurbedrijf, Senatibikes, in het centrum van de stad en hier heb ik de meeste tijd als commercieel medewerker gewerkt. Het op- en uitzetten van tours, contact met hotels en verkoopactiviteiten tijdens de tours die ik gaf waren mijn voornaamste werkzaamheden. De Spaanse cultuur en variatie aan contacten (hotels, toeristen, locals) zijn mij het meeste bijgebleven!

startpeople-logo-600x315
aug. 2013 t/m jan. 2014 & feb. 2015 t/m apr. 2015

Tweemaal heb ik stage gelopen bij Start People. De eerste keer heeft mij deels gevormd tot wie ik nu ben. Toen ik zag hoe de banenmarkt in elkaar zit en wat de waarde van goed geschoold personeel is heb ik mijn doelen vastgesteld en tot op de dag van vandaag hou ik mij hier aan. Tijdens deze stages heb ik geleerd om te gaan met een professionele werkomgeving en hoe ik effectief en doelgericht kan werken en samenwerken. Mijn begeleider in deze periode heeft mij een belangrijke les geleerd:

Vat de koe bij de horens!