About

Creatief! Schrijftalent! Betrokken!

3 kernwoorden die mij als persoon omschrijven. Door mijn ervaringen tijdens verschillende onderwijsniveau’s en de bijbehorende stages heb ik ontdekt waar mijn talenten en ontwikkelpunten liggen. Ook heb ik geleerd wat mijn karakter mij kan brengen en wat ik hier zelf voor moet doen.

Maandagavond. 22:30 uur. Weert. De dag, tijdstip en locatie van mijn geboorte. Inmiddels 23 jaar geleden zag ik het levenslicht. Ik ben de jongste van een gezin met één broer boven mij. Samen met mijn ouders vormen wij nog steeds een hecht gezin. Dit is dan ook erg belangrijk voor mij en we doen veel samen. Mijn vader is jarenlang coach geweest bij het waterpoloteam van mijn broer en toen er een coach voor mijn team gezocht werd meldde hij zich dan ook direct. Mijn moeder kwam altijd kijken en was dus ook nauw betrokken bij mijn sport.

Waterpolo is iets wat ik nog steeds met veel passie doe. We komen uit in de 1ste Reserveklasse van het Zuidelijk district. De hoogste regionale klasse voor tweede teams. Naast waterpolo heb ik kort gehandbald en tegenwoordig ben ik fanatiek tennisser. Sporten en samenwerken is dan ook iets wat in mijn bloed zit. Deze eigenschappen komen goed tot zijn recht bij mijn maatschappelijke carrière. Waterpolo is een sport van doorzetten en je moet goed samenwerken om te kunnen winnen. Niet opgeven en alles voor het team.

Dit laatste is ook een eigenschap die ervoor zorgt dat ik graag betrokken wil zijn bij een organisatie en hierdoor de mensen erin snel leer kennen. Doordat ik betrokken wil zijn bij een organisatie voel ik mij ook verantwoordelijk voor mijn werk en activiteiten. Eerder komen of langer blijven is niet vreemd voor mij. Als het de organisatie en mijn collega’s naar een hoger niveau kan tillen doe ik dit graag!

Ik ben dus geboren in Weert en opgegroeid in deze zelfde stad. Eigenlijk in een klein kerkdorpje in de gemeente Weert, Laar. Een veilige en groene omgeving waar ik mijn eerste stappen heb gemaakt. Op ongeveer vijf minuten fietsen lag mijn basisschool, OBS Molenakker. Na deze periode kreeg ik een vmbo/havo-advies. Ik heb gekozen voor een tussenweg. Vmbo-T plus bij onderwijsinstelling Citaverde College. De plus betekent dat ik vier jaar lang ben klaargestoomd om een over te stappen naar een havo-opleiding. Hier heb ik echter niet voor gekozen. Ik heb gekozen voor een mbo-opleiding in Eindhoven. Marketing & Communicatie in Eindhoven aan het Summa College. Na het afronden van deze studie ben ik begonnen aan de hbo-opleiding Commerciële Economie te ’s – Hertogen Bosch. Benieuwd hoe mij dit allemaal is afgegaan? Neem dan snel een kijkje bij mijn opleidingen!